2014. március 14., péntek

Nightmare II.



A rémálom folytatódik...



   Mint ígértem, a Nightmarenak lesz folytatása és amint látjátok, lassacskán fel is fog kerülni. Mostanság jól haladok vele, úgyhogy lehetséges, hogy még ebben a hónapban olvashatjátok. Remélem örültök és már izgatottan várjátok, miről fog szólni :)

   A történetről nem szeretnék sokat elárulni, de az biztos, hogy néhány kérdésre, ami az első évadban felmerült bennetek, azokra itt választ fogtok kapni. Sokan írtátok a kérdőívben amúgy, hogy nem tiszta teljesen a történet, mert nem mindenre adtam választ. Ez nem azért van/volt, mert elfelejtettem, hanem mert direkt a II. évadban akartam ezekre kitérni. Hogy miért, az majd kiderül.

   Egyébként sokan kitöltöttétek a kérdőívet, aminek borzasztóan örülök, és igyekszem megfogadni a tanácsaitokat, és javítani ott, ahol lehet. Remélem, hogy ez majd sikerülni fog és ti is így fogjátok gondolni. A kérdőívet, akik még nem töltötték ki, azok nyugodtan megtehetik akármikor, még azután is, hogy elkezdődött a II. évad. Szívesen várom a véleményeket bármikor, de mielőtt felkerül a történet folytatása, egy kis összegzést is hozok róla, hogy Ti, olvasok milyennek láttátok, mi tetszett benne stb. :)

   Nos akkor... hamarosan találkozunk^^

Park Minseo
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése