2013. május 22., szerda

Üdvözlés és néhány szó a történetről

Annyeong!
A nevem MinSeo és azért hoztam létre ezt a blogot, mert szeretném másoknak is megmutatni néhány írásomat. Lehetséges, hogy valakinek ismerős leszek, ugyanis néhány éven keresztül volt egy honlapom (www.k-zsu.gportal.hu), amit azonban idén márciusban bezártam. Mivel már több, mint hat éve előszeretettel írok, és az egyik álmom, hogy egy nap majd publikálják egy könyvemet, ezért döntöttem úgy, hogy ismét belevágok és nyitok egy másik oldalt.

Néhány szó a történetről...


A történet a Nightmare (rémálom) címet viseli, amit a SHINee - Nightmare daláról kapott.A szereplőkről annyit elárulok, hogy lesznek benne kpop idolok, de hogy kik is pontosan, az már titok. Hogy mi a történet műfaja, és hogy miről fog szólni, ezt is megtartom magamnak, mert majd minden kiderül a maga idejében. Nem szeretek spoilerozni, úgyhogy ezért bocsánat, de úgy gondolom, minél kevesebbet tud az olvasó, annál kíváncsibb és annál inkább olvasni szeretne.
Annyit még hozzátennék, hogy az első pár rész lehet, hogy unalmas lesz és kicsit vontatottnak fog tűnni, de ennek is megvan az oka. Kell, hogy érhető legyen a történet. Persze szép fokozatosan beindulnak az események, úgyhogy nem kell aggódni. Ja, és még valami: ha valaki bonyolultnak fogja találni és kicsit összezavarodik, nem kell megijedni. Minden ki fog tisztulni a történet végére :)

Nos... az első rész hamarosan felkerül, remélem, lesznek, akik azért elolvassák és adnak valamiféle visszajelzést akár itt a blogon, akár személyesen, bárhol. Tényleg nagyon fontos lenne, hogy aki elolvassa, az írjon is valamit, akár jó az, vagy rossz. Állom a kritikát is, de csak akkor, ha az normálisan, kulturáltan van megfogalmazva!

Előre is köszönöm és jó olvasást kívánok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése